Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Grunnoppskrift for piskede kakedeiger oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Grunnoppskrift for piskede kakedeiger



Grunnoppskrift for piskede kakedeiger oppskrift.
Fotograf: Regal
Grunnoppskrift med fremgangsmåte og tips for piskede deiger som sukkerbrød, kakebunner og rullekaker. Poenget her er å få inn masse luft i deigen.

Oppskriften inneholder 264 Kalorier, 44 g Karbo, 9 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grunnoppskrift for piskede kakedeiger er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
5stkegg
150grsukker
150grRegal Siktet hvetemel
1tsBakepulver




Kalorier og næringsinnhold i Grunnoppskrift for piskede kakedeiger med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier264.021 538.44Kcal
Protein9.3254.31gram
Karbohydrat43.75254.93gram
Kostfiber0.854.95gram
Fett5.5632.40gram
Mettet fett1.508.74gram
Salt0.452.63gram
Pris på oppskriftenKr 2.84Kr 16.55Kr .-
Hele oppskriften veier583 totalt583 pr porsj pr stk gram

Fremgangsmåte:

Oppskriftsmengde passer for en bløtkakebunn.

Noen oppskrifter kan også tilsettes smeltet smør eller margarin, noe som gir en mer fyldig smak på bakverket. Dette kan brukes for eksempel i rullekaker. I de oppskriftene hvor smeltet smør eller margarin inngår, tilsettes dette etter punkt 2.

Fremgangsmåten kan inndeles i følgende prosesser:

1. Maskinell pisking av egg og sukker til en luftig eggedosis
Pisk egg og sukker forholdsvis lenge, til en lys og luftig eggedosis.

2. Hvetemel og/eller annen stivelse eller tørre ingredienser vendes forsiktig i den rørte massen
Bland de tørre ingrediensene (for eksempel mel, stivelse, kakao, vaniljesukker, bakepulver) og sikt dette sammen. Bland forsiktig inn i massen. I de oppskriftene hvor smeltet smør eller margarin inngår, tilsettes dette etter punkt 2. Vær hele tiden litt forsiktig så ikke luften i massen går ut.

3. Fordeling av massen i en ønsket form
Ha røren i en smurt form ev. strødd med mel. Bruk gjerne bakepapir hvis formen egner seg. Hvis man skal lage en rullekake, så hell eller stryk massen forsiktig og jevnt utover i en langpanne som er dekket med bakepapir.

4. Steking
Stek kaken ved forholdsvis svak varme, 160 – 180 °C til kaken er gjennomstekt, Hvor lang tid dette tar avhenger av størrelse, tykkelse og form på kaken. En høy bløtkakebunn i en stor springform stekes på de laveste rillene i ovnen og trenger kanskje 40 – 45 minutter på 160 °C for å bli ferdig.

En tynn rullade i langpanne stekes midt i ovnen, og kan være ferdig på 8 - 10 minutter ved 200 °C.

5. Avkjøling
La kaken sette seg litt i formen før den veltes ut, pass på at den slipper kanten, ev. skrap løs kaken med en skarp kniv eller lignende. Hvis det brukes bakepapir i bunnen av formen, blir det lettere å få kaken ut av formen.

Avkjøl kaken på rist.
Hvis man lager rullekake, er det viktig å gjøre den ferdig før den blir kald. Vend kaken varm på et bakepapir strødd med sukker og dra av bakepapiret. Smør på fyll og rull inn. Avkjøl kaken litt stramt innbundet i et bakepapir.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Regal
(Intern: 35467)
Tilberedningstid: 60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Innlagt dato:2020-11-06
Oppdatert dato:2020-11-06
Lesere: 245 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Tusen øyne.Tusen øyne.
Denne retten har 268,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,89 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,92.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sukkerbrød grunnoppskrift.Sukkerbrød grunnoppskrift.
Denne retten har 266,5 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 44,71 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 5,46 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kavringkake.Kavringkake.
Denne retten har 350,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 57,42 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 9,4 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sunnere pannekaker.Sunnere pannekaker.
Denne retten har 124,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 16,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 2,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Rømmelapper.Rømmelapper.
Denne retten har 293,2 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,65 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,42.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Flamberte pannekaker (Crêpes Suzette).Flamberte pannekaker (Crêpes Suzette).
Denne retten har 203,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,73 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,89 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,93.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Tyrens kake 21. april - 21. mai.Tyrens kake 21. april - 21. mai.
Denne retten har 346,65 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,68.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Konfirmasjonskake for jente.Konfirmasjonskake for jente.
Denne retten har 229,47 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 24,44 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,21 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Jubilantens valnøttkake.Jubilantens valnøttkake.
Denne retten har 336,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 31,67 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 19,8 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pikekyss 2.Pikekyss 2.
Denne retten har 189,96 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 41,5 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,38.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannekaker med vaniljeis, sjokosaus og ristede mandler.Pannekaker med vaniljeis, sjokosaus og risted.
Denne retten har 180,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 20,33 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,33 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ungarsk/norsk dessertkake (Scmloi Galuska).Ungarsk/norsk dessertkake (Scmloi Galuska).
Denne retten har 273,81 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 12,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,65.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Bløtkake med eggekrem.Bløtkake med eggekrem.
Denne retten har 164,92 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,49 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,76 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,94.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Pannekaker 2.Pannekaker 2.
Denne retten har 137,7 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,87 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 4,88 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Krumkaker glutenfrie.Krumkaker glutenfrie.
Denne retten har 325,73 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 40,51 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,15 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,28.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.