Fotograf:
Kylling.no
Til valmuens jubel inneholder
247 Kalorier,
24 g Karbo,
7 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Til valmuens jubel har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Til valmuens jubel er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5202 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Til valmuens jubel med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 246.67 | 3 379.43 | 281.62 | Kcal |
Protein | 7.08 | 97.00 | 8.08 | gram |
Karbohydrat | 23.90 | 327.43 | 27.29 | gram |
Kostfiber | 1.75 | 23.98 | 2.00 | gram |
Fett | 13.25 | 181.53 | 15.13 | gram |
Mettet fett | 6.27 | 85.90 | 7.16 | gram |
Salt | 0.26 | 3.54 | 0.30 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.09 | Kr 97.13 | Kr 8.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 370 totalt | 1 370 pr porsj | 114 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 38,75 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel og bakepulver, tilsett valmuefrø og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn bringebær og pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis, bringebær og krem.
Del sukkerbrødet i tre lag og dynk dem med appelsinjus. Fyll kaken med fromasj. Legg på marsipanlokk og sprøyt kremfløte rundt kaken. Dryss på valmuefrø. Pynt kaken med marsipanvalmuer. De sorte støvdragerne er tynt klippet lakris.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17903)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift