Fotograf:
Kylling.no
Vannbakkels med bærkrem inneholder
255 Kalorier,
13 g Karbo,
5 g Protein og
20 g Fett pr 100 gr
Vannbakkels med bærkrem har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Vannbakkels med bærkrem er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Vannbakkels med bærkrem!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 255.37 | 2 533.93 | Kcal |
Protein | 4.85 | 48.12 | gram |
Karbohydrat | 12.89 | 127.90 | gram |
Kostfiber | 0.54 | 5.36 | gram |
Fett | 20.37 | 202.12 | gram |
Mettet fett | 12.21 | 121.15 | gram |
Salt | 0.24 | 2.36 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.30 | Kr 32.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 992 | gr totalt | gram |
Fremgangsmåte:
Sett stekeovnen på 200 °C. Legg bakepapir på 2 stekesbrett. Ha smør og vann i en tykkbundet kjele.
Gi dette et raskt oppkok under lokk. Tilsett alt melet på én gang. Rør alt kraftig sammen til deigen samler seg til en klump og slipper kjelebunnen. Trekk kjelen fra varmen og la den stå et par minutter. Tilsett ett sammenpisket egg om gangen, rør godt mellom hvert. Vær forsiktig med det siste egget slik at røren ikke blir for løs. Den skal være så tykk at den så vidt holder formen og ikke flyter utover.
Bruk to skjeer og sett halvparten av røren i runde topper på et stekebrett (resten av røren dekkes til). Beregn god avstand mellom hver bakkels. Stek dem midt i ovnen i ca. 25 minutter. Ikke åpne ovnsdøren før det er gått ca. 20 minutter.
Rør den siste halvparten av røren godt sammen før den legges i topper på det andre stekebrettet og stekes. Avkjøl vannbakkelsene på rist før de deles med en skarp kniv.
Fyll vannbakkelsene like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 25312)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2008-11-29
Oppdatert dato:2008-11-29
Lesere:
3734 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift