Bønner og brokkoli med ingefær inneholder
74 Kalorier,
11 g Karbo,
3 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Bønner og brokkoli med ingefær har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Sesam, Soya, Spor-av-lupiner, Spor-av-melk, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bønner og brokkoli med ingefær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7008 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bønner og brokkoli med ingefær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 74.48 | 161.16 | Kcal |
Protein | 2.93 | 6.34 | gram |
Karbohydrat | 10.69 | 23.13 | gram |
Kostfiber | 2.80 | 6.06 | gram |
Fett | 1.60 | 3.46 | gram |
Mettet fett | 0.33 | 0.71 | gram |
Salt | 0.72 | 1.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.20 | Kr 13.42 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 433 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 57,41 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Legg snittebønnene i vannet i en bolle, dekk til, og kok på høyeste effekt i mikroovn 2-3 min. Ta bollen ut, og tilsett brokkoli. Kok bønner og brokkoli sammen 2 min. i mikrobølgeovn. Hell av vannet. Rør inn dressingen mens grønnsakene ennå er varme. Sett retten i kjøleskapet 5 min. før servering. Serveres med 2 skiver grovt brød.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9694)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Smårett
Diett/allergi:
Veganer
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.