Brød uten gjær, gluten, melk og egg 2 inneholder
231 Kalorier,
35 g Karbo,
8 g Protein og
6 g Fett pr 100 gr
Brød uten gjær, gluten, melk og egg 2 har beregnet å ha følgende allergener
Soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brød uten gjær, gluten, melk og egg 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
20050 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Brød uten gjær. gluten. melk og egg 2 med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 230.78 | 3 001.29 | 1 500.65 | Kcal |
Protein | 7.62 | 99.10 | 49.55 | gram |
Karbohydrat | 34.83 | 452.96 | 226.48 | gram |
Kostfiber | 4.21 | 54.75 | 27.38 | gram |
Fett | 5.84 | 75.95 | 37.97 | gram |
Mettet fett | 0.88 | 11.44 | 5.72 | gram |
Salt | 0.45 | 5.86 | 2.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.74 | Kr 61.64 | Kr 30.82 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 301 totalt | 1 301 pr porsj | 650 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 60,36 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 2
brød
Bland det tørre og rør inn olje og melk til en litt fløytende deig. Helles i 2 smurte brødformer og stekes ved ca 200 grader i ca 30 minutter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete
(Intern: 3890)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød
Diett/allergi:
Candida
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-01
Oppdatert dato:2003-04-01
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift