Varm vann og olje til 37 °C, og hell væsken over i en bakebolle.
Rør ut gjæren i væsken, og tilsett resten av ingrediensen. Rør sammen til en jevn, men løs deig.
Dekk bakebollen med plast, og la deigen heve til dobbel størrelse, ca. 30 minutter.
Ta deigen ut på lett melet bakebord (husk å bruke glutenfritt mel). Elt deigen lett sammen og del den i 2 eller 3 like store emner, og form de til brød. Legg brødene på en stekeplate med bakepapir.
Dekk brødene med plast eller klede, og la de etterheve til dobbel størrelse, ca. 60 minutter.
Stek brødene midt i ovnen ved 200 °C i ca. 60 minutter. Avkjøl på rist
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 35558)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Diett/allergi:
Glutenfri Innlagt dato:2020-12-26
Oppdatert dato:2020-12-26