Fotograf:Rosemarie Rodriguez Disse blir gode og med brunost er de kjempe! Er best nystekte. Vi bruker og en slik silikonduk når vi har deigen på bakebordet, veldig enkelt. Men har funnet en rimelig fra Clas Ohlson.
Man kan og bruke annet glutenfritt mel her, for eksempel Toro eller Finax.
Lurt å bake/ trille ut på Tupperwares deigunderlag, smurt med litt olje. Settes på stekeplate med bakepapir Fiberhusk er noe nytt,som kan kjøpes i helskost og en del matvare kjeder. Brukes som fortykkningsmiddel. Er super til glutenfrie oppskrifte gjærbakst og formkaker.
Fremgangsmåte:
Ha i halvparten av vann i en bolle og ha i Fiberhusken. Rør ut gjæren i resten av vannet.Ha i smør ,olje og melet,settes til heving i ca. 1/2 time.Stekes på 200g i ca 10- 12 min.
Kilde: Wenche Johansen
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 910)
Tilberedningstid:
40-60 min
Kategori:
Brød Diett/allergi:
Glutenfri Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2016-01-10
Oppdatert dato:2016-01-10