Fotograf:Funksjonell mat Denne oppskriften gir ca 18 stk polarbrød, og er hentet fra Sofie Hexeberg og Birthe Storakers bok "Frisk med lavkarbo - frokost og lunsj" fra Cappelen forlag.
Bland alt det tørre i en bolle.
Bland egg, fløte, rømme og philadelphiaost med stavmikser i en annen bolle. Hell deretter det våte i det tørre, og bland godt med en sleiv. La røren svelle i 10 minutter.
Form boller i hånden ved hjelp av en spiseskje. Legg bollene på to bakepapirkledde stekebrett, trykk dem litt flate og prikk dem med en gaffel.
Stek midt i ovnen ved 180 grader i ca 20 minutter.
Avkjøl på rist.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Funksjonell mat
(Intern: 29804)
Tilberedningstid:
50 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Diett/allergi:
Glutenfri Land:
Ukjent-opprinnelse Innlagt dato:2017-06-15
Oppdatert dato:2017-06-15