Fotograf:Brodogkorn.no Et glutenfritt flerkornbrød med mye smak som holder deg mett lenge. Dette passer ypperlig i matpakken! Tar lang tid å lage, opp mot 3,5 timer men da er heving og steking inkludert.
Oppskriften inneholder 197 Kalorier, 21 g Karbo, 7 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr Oppskriften har ikke allergener
Smuldre gjæren i kaldt vann i en bakebolle. Tilsett sirup, og rør til at er løst opp.
Tilsett de tørre ingrediensene, og bland sammen til en glatt og ganske løs deig.
Ha brøddeigen i en smurt brødform (1,5 liter). Drysser over havregryn, gresskarkjerner og solsikkekjerner.
Dekk formen med plast eller et klede, og la brødet heve til det når kanten av formen, 1-2 timer.
Stek brødet midt i ovnen på 175 °C i ca. 75 minutter. Ta brødet ut av formen og avkjøl på rist.
Pakk brødet inn i et rent kjøkkenhåndkle. Du bør helst la brødet stå til neste dag før du skjærer i det.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Brodogkorn.no
(Intern: 33766)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Brød Diett/allergi:
Glutenfri Innlagt dato:2018-03-14
Oppdatert dato:2018-03-14