Fotograf:
Mat.no
Brun saus til vilt, kalv og lam inneholder
208 Kalorier,
13 g Karbo,
1 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Brun saus til vilt, kalv og lam har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brun saus til vilt, kalv og lam er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,2 poeng fra 6 lesere
Lesere:
17532 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brun saus til vilt. kalv og lam!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 207.56 | 104.82 | Kcal |
Protein | 1.34 | 0.68 | gram |
Karbohydrat | 12.57 | 6.35 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 16.88 | 8.52 | gram |
Mettet fett | 10.52 | 5.31 | gram |
Salt | 0.27 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.29 | Kr 3.18 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 202 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 24,22 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Den brune grunnsausen smakes til med 2 - 3 ss snøfriskost eller noen skiver brunost eventuelt tyttebær og noen knuste einerbær.
Til kalv passer det godt med fløte og hakket estragon i sausen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 2118967612)
Kategori:
Saus
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-06
Oppdatert dato:2002-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift