| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 307.83 | 337.07 | Kcal | |
| Protein | 1.93 | 2.11 | gram | |
| Karbohydrat | 12.17 | 13.33 | gram | |
| Kostfiber | 0.30 | 0.33 | gram | |
| Fett | 27.87 | 30.52 | gram | |
| Mettet fett | 17.07 | 18.69 | gram | |
| Salt | 0.54 | 0.59 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 5.26 | Kr 5.76 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 657 totalt | 110 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 15,81 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fløtesaus til kalkun.
Sennepsaus 6.
Varm sennepssaus.
Pepperrotsaus 1.
Brunost- og appelsinsaus.
Sennepssaus 7.
Peppersaus 3.
Sjokoladesaus hjemmelagd.
Brun saus til vilt, kalv og lam.
Fløtesaus 3.
John Olav`s fiskesaus.
Sandefjordsmør fra meny.
Kremet viltsaus.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.