Brunede blåskjell inneholder
100 Kalorier,
2 g Karbo,
7 g Protein og
7 g Fett pr 100 gr
Brunede blåskjell har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Melk, Spor-av-skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Brunede blåskjell er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Brunede blåskjell!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 99.70 | 98.13 | Kcal |
Protein | 6.74 | 6.63 | gram |
Karbohydrat | 1.79 | 1.76 | gram |
Kostfiber | 0.66 | 0.65 | gram |
Fett | 7.14 | 7.03 | gram |
Mettet fett | 4.22 | 4.15 | gram |
Salt | 0.97 | 0.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.77 | Kr 4.69 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 394 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,18 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta de kokte blåskjellene ut av skallene. La hermetiske blåskjell renne av seg. Fjern skjegget og den seige muskelen.
Rist løken noen minutter i litt av smøret. Legg i blåskjellene og brun dem forsiktig på svak varme.
Legg blåskjellene på fat.
Brun resten av smøret. Tilsett persille og noen dråper sitronsaft eller worcestershiresaus. Hell det tilsmakte smøret over blåskjellene.
Serveres straks med smør og ristet loff, med ris og hollandaise eller til stekt fisk
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2134 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 7750)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-19
Oppdatert dato:2003-04-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift