Bulgarsk potetpai



Bulgarsk potetpai inneholder 101 Kalorier, 12 g Karbo, 2 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Bulgarsk potetpai har beregnet å ha følgende allergener Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Bulgarsk potetpai er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1kgpoteter
5ssolje
1stk storløk
4sstomatpuré
1,75dltørr hvitvin
1dashsalt
1dashpepper
paprikapulver
2ssstrøkavring




Næringsdeklarasjon for Bulgarsk potetpai!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier101.44338.35Kcal
Protein1.635.44gram
Karbohydrat11.9339.79gram
Kostfiber1.454.84gram
Fett3.9513.18gram
Mettet fett0.431.43gram
Alkohol1.25 %
Salt0.130.45gram
Pris på oppskriftenKr 3.43Kr 11.44Kroner
Hele oppskriften veier1 334 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Vask og skrell potetene og skjær disse i 1 cm tykke skiver. Tørk skivene i håndkle eller med tørkepapir. Varm oljen i en gryte og stek skivene i 2 minutter.
Ta skivene ut med hullsleiv og legg dem på fettsugende papir. Finhakk løken og la den surre i oljen i 3 minutter. Tilsett tomatpureen og vinen. La løken koke til 1/3 av væsken har kokt inn. Legg halvparten av potetene i smurt, ildfast form. Dryss på salt, pepper og paprikapulver. Hell halvparten av løk/tomatsausen over.
Legg resten av potetene over og hell resten av sausen på. Strø på kavringen. Ha på lokk og stek retten på 180 grader Celsius i ca. 45 minutter. Ta av lokket og stek 15 minutter til.

Denne potetpaien kan serveres for seg, alene eller sammen med en frisk salat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17027)
Kategori: Pai/terte
Land: Bulgaria
Innlagt dato:2004-02-11
Oppdatert dato:2004-02-11
Lesere: 4926 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.