Bulgarsk potetpai inneholder
101 Kalorier,
12 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Bulgarsk potetpai har beregnet å ha følgende allergener
Gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bulgarsk potetpai er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bulgarsk potetpai!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 101.44 | 338.35 | Kcal |
Protein | 1.63 | 5.44 | gram |
Karbohydrat | 11.93 | 39.79 | gram |
Kostfiber | 1.45 | 4.84 | gram |
Fett | 3.95 | 13.18 | gram |
Mettet fett | 0.43 | 1.43 | gram |
Alkohol | 1.25 % | | | |
Salt | 0.13 | 0.45 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.43 | Kr 11.44 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 334 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 47,04 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og skrell potetene og skjær disse i 1 cm tykke skiver. Tørk skivene i håndkle eller med tørkepapir. Varm oljen i en gryte og stek skivene i 2 minutter.
Ta skivene ut med hullsleiv og legg dem på fettsugende papir. Finhakk løken og la den surre i oljen i 3 minutter. Tilsett tomatpureen og vinen. La løken koke til 1/3 av væsken har kokt inn. Legg halvparten av potetene i smurt, ildfast form. Dryss på salt, pepper og paprikapulver. Hell halvparten av løk/tomatsausen over.
Legg resten av potetene over og hell resten av sausen på. Strø på kavringen. Ha på lokk og stek retten på 180 grader Celsius i ca. 45 minutter. Ta av lokket og stek 15 minutter til.
Denne potetpaien kan serveres for seg, alene eller sammen med en frisk salat.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Arild Svensgams hjemmeside
(Intern: 17027)
Kategori:
Pai/terte
Land:
Bulgaria
Innlagt dato:2004-02-11
Oppdatert dato:2004-02-11
Lesere:
5025 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.