Fotograf:
Esten Borgos
Lag en cæsarsalat med en vri neste gang du vil ha salat til lunsj eller lett middag. Denne oppskriften er det sardiner, bacon, krutonger, romanosalat og dressing. Oppskriften inneholder
253 Kalorier,
7 g Karbo,
7 g Protein og
21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cæsarsalat med sardiner er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3653 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Cæsarsalat med sardiner!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 252.53 | 832.65 | Kcal |
Protein | 7.40 | 24.40 | gram |
Karbohydrat | 7.01 | 23.11 | gram |
Kostfiber | 1.82 | 6.00 | gram |
Fett | 21.25 | 70.07 | gram |
Mettet fett | 3.46 | 11.41 | gram |
Salt | 0.45 | 1.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.21 | Kr 36.96 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 319 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,1 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ta sardiner ut av oljen og la dem renne av seg på tørkepapir.
Skjær bacon i terninger og stek sprø i olje.
Ta baconterningene ut av stekepannen og legg på tørkepapir.
Skjær skorpene av loffskivene, og skjær i terninger.
Stek loffterningene i baconfettet til de blir gylne og sprø.
Skyll og tørk romanosalaten, og riv bladene i mindre biter.
Ha sardiner, bacon, loffterninger og salat i en bolle, og vend forsiktig sammen.
Dressing
Rør sammen eggeplomme og hvitvinseddik.
Tilsett olivenolje i en tynn stråle mens du pisker hele tiden.
Smak til med salt og pepper.
Server salaten med dressingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30726)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Salat
Innlagt dato:2013-12-07
Oppdatert dato:2013-12-07
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift