Cæsarsalat med sardiner



Cæsarsalat med sardiner oppskrift.
Fotograf: Esten Borgos
Lag en cæsarsalat med en vri neste gang du vil ha salat til lunsj eller lett middag. Denne oppskriften er det sardiner, bacon, krutonger, romanosalat og dressing.

Oppskriften inneholder 253 Kalorier, 7 g Karbo, 7 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Cæsarsalat med sardiner er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 3653 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
2boks(er)hermetiske sardiner, i olje
80grbacon
4ssolje
4skive(r)loff
1stkromanosalat

Dressing

1stkeggeplomme
0,5tshvitvinseddik
2dlolivenolje
salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Cæsarsalat med sardiner!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier252.53832.65Kcal
Protein7.4024.40gram
Karbohydrat7.0123.11gram
Kostfiber1.826.00gram
Fett21.2570.07gram
Mettet fett3.4611.41gram
Salt0.451.49gram
Pris på oppskriftenKr 11.21Kr 36.96Kroner
Hele oppskriften veier1 319 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo11,1 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Ta sardiner ut av oljen og la dem renne av seg på tørkepapir. Skjær bacon i terninger og stek sprø i olje.
Ta baconterningene ut av stekepannen og legg på tørkepapir. Skjær skorpene av loffskivene, og skjær i terninger.
Stek loffterningene i baconfettet til de blir gylne og sprø.
Skyll og tørk romanosalaten, og riv bladene i mindre biter.
Ha sardiner, bacon, loffterninger og salat i en bolle, og vend forsiktig sammen.

Dressing
Rør sammen eggeplomme og hvitvinseddik.
Tilsett olivenolje i en tynn stråle mens du pisker hele tiden.
Smak til med salt og pepper.
Server salaten med dressingen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 30726)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Salat
Innlagt dato:2013-12-07
Oppdatert dato:2013-12-07


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Cæsarsalat med sardiner.Cæsarsalat med sardiner.
Denne retten har 252,53 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,01 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,25 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 11,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.