Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Calamares med chili oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Calamares med chili



Calamares med chili inneholder 100 Kalorier, 4 g Karbo, 10 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Calamares med chili har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Calamares med chili er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
500grblekksprutringer
1stkløk
1,5tshvitløk, hakket
3stkrøde chilier uten frø, hakket
3ssvegetabilsk olje
2ssfiskesaus
1ssriseddik
1,5sspalmesukker, knust (Evt brunsukker)
2ssvann
1tsmaismel




Næringsdeklarasjon for Calamares med chili!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier99.96198.85Kcal
Protein10.2220.33gram
Karbohydrat3.647.24gram
Kostfiber0.480.95gram
Fett4.849.63gram
Mettet fett0.781.55gram
Salt0.871.73gram
Pris på oppskriftenKr 5.47Kr 10.88Kroner
Hele oppskriften veier796 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skjær blekkspruten i firkantede stykker på 4 x 4 xm. Skjær et tett rutemønster på undersiden av blekksprutstykkene. Når blekkspruten blir stekt, vil stykkene krølle seg så de ligner furukongler.

Skrell løken og skjær den i tynne skiver fra toppen, slik at det blir buede strimler i stedet for skiver. Fres løk, hvitløk og chilis i olje til de akkurat har blitt litt myke, men fremdeles litt sprø.

Ha i blekksprutstykkene og fres dette til stykkene krøller seg sammen.

Fiskesaus, riseddik, palmesukker, vann og maismel røres sammen, helles i pannen og freses under omrøring, til sausen tykner. Server retten med ris.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 6222)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Lesere: 5485 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.