Californiske bakte epler inneholder
118 Kalorier,
16 g Karbo,
1 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Californiske bakte epler har beregnet å ha følgende allergener
Melk, Nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Californiske bakte epler er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7881 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Californiske bakte epler!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 117.86 | 366.54 | Kcal |
Protein | 0.78 | 2.43 | gram |
Karbohydrat | 16.32 | 50.76 | gram |
Kostfiber | 1.52 | 4.73 | gram |
Fett | 2.14 | 6.66 | gram |
Mettet fett | 0.71 | 2.21 | gram |
Alkohol | 3.88 % | | | |
Salt | 0.02 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.03 | Kr 21.86 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 244 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 55,38 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
(California baked Apples Jubilee)
Skrell eplene tynt og ta ut kjernehusene med en utstikker. Sett eplene i en godt smurt ildfast form og fyll hullet i eplene med en blanding av rosiner, grovhakkede mandler og farin. Hell ¾ av vinen i formen, legg en smørklatt oppå hvert eple og la formen stå i stekeovnen ved 175 C til eplene nesten er møre, 15-20 minutter, avhengig av eplenes størrelse.
Ta formen ut, hell resten av vinen samt eventuelt tiloversblevet fyll. Pensle eplene med smør og la de stå ytterligere 5 minutter i stekeovnen.
Dryss litt melis over dem og dynk med litt rom eller konjakk.
Legg sukkerbiten i en sausemugge eller annet som tåler sterk varme, hell i 2 ss konjakk, tenn på denne og hell brennende konjakk over eplene idet de serveres.
Server gjerne med råkrem til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 6269)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-02-06
Oppdatert dato:2003-02-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift