Fotograf:
Matprat.no
Carpaccio med fenalår, ruccola og parmesanost inneholder
183 Kalorier,
1 g Karbo,
14 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Carpaccio med fenalår, ruccola og parmesanost har beregnet å ha følgende allergener
Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Carpaccio med fenalår, ruccola og parmesanost er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5883 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Carpaccio med fenalår. ruccola og parmesanost!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 183.00 | 229.32 | Kcal |
Protein | 13.81 | 17.31 | gram |
Karbohydrat | 1.47 | 1.84 | gram |
Kostfiber | 1.18 | 1.48 | gram |
Fett | 13.28 | 16.64 | gram |
Mettet fett | 5.75 | 7.21 | gram |
Salt | 2.05 | 2.57 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 21.13 | Kr 26.48 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 501 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 3,21 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1.Vask ruccola og legg utover et fat.
2.Dekk over med fenalår. Tilsett skivene med parmesanost.
3.Drypp over med olje, og kvern over litt pepper. Del sitronen i 8 båter og legg over.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matprat.no
(Intern: 20659)
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2005-10-28
Oppdatert dato:2005-10-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift