Cheese Cake med philadelphia inneholder
336 Kalorier,
23 g Karbo,
5 g Protein og
25 g Fett pr 100 gr
Cheese Cake med philadelphia har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Cheese Cake med philadelphia er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6152 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Cheese Cake med philadelphia med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 336.03 | 4 663.49 | 466.35 | Kcal |
Protein | 4.54 | 63.01 | 6.30 | gram |
Karbohydrat | 22.59 | 313.51 | 31.35 | gram |
Kostfiber | 0.49 | 6.80 | 0.68 | gram |
Fett | 25.17 | 349.31 | 34.93 | gram |
Mettet fett | 15.25 | 211.64 | 21.16 | gram |
Salt | 0.56 | 7.75 | 0.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.35 | Kr 102.00 | Kr 10.20 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 388 totalt | 1 388 pr porsj | 139 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,89 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 10
stykker
Smuldre i stykker kjeksen og bland dem med smeltet smør. Fordel massen i en rund springform og glatt den til.
Stek bunnen 5-10 minutter ved 200 C med en bit folie under formen. Sett til side.
Skjær Philadelphiaosten i terninger og mos den godt med en gaffel eller i en food processor. Ha i eggene og sukkeret. Bland alt til en røre som fordeles over kjeksbunnen.
Stek kaken ved 180 C i ca 35 minutter. La den bli avkjølt.
Balnd en røre av créme fraîche, vaniljesukker og siktet melis. Fordel den over den helt kalde kaken. Stek videre ved 180 C i 6-7 minutter, slik at overflaten stivner litt. La kaken bli helt kald.
Kaken skjæres i biter og serveres på porsjonstallerkner. Fordel evt. sitronsaus (se egen oppskrift) på tallerkener rundt kaken og pynt med frukt og bær, og kanskje noen blader frisk sitronmelisse.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 8789)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ostekake
Land:
Amerika
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-26
Oppdatert dato:2003-04-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift