Fotograf:
Melk.no
Kirsebær har en syrlig smak, men egner seg ypperlig i ostekake med kremost og kesam. Oppskriften inneholder
257 Kalorier,
26 g Karbo,
4 g Protein og
15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostekake med kirsebær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,3 poeng fra 3 lesere
Lesere:
7127 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ostekake med kirsebær med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 257.14 | 4 351.79 | 362.65 | Kcal |
Protein | 4.12 | 69.73 | 5.81 | gram |
Karbohydrat | 26.48 | 448.14 | 37.35 | gram |
Kostfiber | 0.23 | 3.89 | 0.32 | gram |
Fett | 14.92 | 252.50 | 21.04 | gram |
Mettet fett | 9.77 | 165.35 | 13.78 | gram |
Salt | 0.41 | 6.97 | 0.58 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.49 | Kr 109.84 | Kr 9.15 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 692 totalt | 1 692 pr porsj | 141 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 41,19 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smelt smøret. Knus kjeksen i en foodprosessor eller lignende og bland smøret i kjeksen.
Blandingen trykkes jevnt ned i bunnen av en bakepapirkledd eller smurt brødform (ca 1,5 liter).
Sett brødformen i kjøleskapet, slik at bunnen setter seg mens du lager fyllet.
Fyll:
Visp sammen kremost, vaniljesukker og sukker med en håndvisp eller foodprosessor på lav hastighet til en luftig og jevn masse.
Visp sammen potetmel og egg og tilsett dette i ostemassen. Visp det hele sammen til en jevn masse
.
Hell massen i springformen og hell halvparten av kompotten på toppen av ostemassen. Bruk en kniv og skjær forsiktig gjennom massen flere ganger, slik at største delen av kompotten renner ned i ostemassen.
Sett kaken inn i forvarmet ovn, 160 °C og stek den i 1 time. Slå av ovnen og la kaken bli stående i ovnen i ca ½ time med døren på gløtt før den tas ut, avkjøles og settes kaldt.
Pynt med glaserte kirsebær og resten av kompotten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30529)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Ostekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-07-28
Oppdatert dato:2013-07-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift