Fotograf:
Melk.no
En lekker og velsmakende dessert eller til kakebordet. Oppskriften inneholder
315 Kalorier,
20 g Karbo,
6 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ostekake med snøfrisk og mascarpone er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
9189 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Ostekake med snøfrisk og mascarpone med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 314.69 | 4 046.35 | 337.20 | Kcal |
Protein | 6.02 | 77.41 | 6.45 | gram |
Karbohydrat | 20.19 | 259.61 | 21.63 | gram |
Kostfiber | 0.12 | 1.54 | 0.13 | gram |
Fett | 23.29 | 299.47 | 24.96 | gram |
Mettet fett | 15.22 | 195.70 | 16.31 | gram |
Salt | 0.53 | 6.77 | 0.56 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.42 | Kr 121.12 | Kr 10.09 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 286 totalt | 1 286 pr porsj | 107 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 25,66 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Smelt smøret. Knus kjeksen i en foodprosessor eller lignende og bland smøret i kjeksen.
Blandingen trykkes jevnt ned i 12 porsjonsformer (stive muffinsformer eller ildfaste porsjonsformer) eller bunnen av en bakepapirkledd liten springform.
Sett porsjonsskålene til avkjøling i kjøleskapet, slik at bunnen setter seg mens du lager fyllet.
Sett porsjonsformene inn i forvarmet stekeovn ved 180 °C og stek i ca 7 minutter. Ta ut formene og senk temperaturen til 150 °C.
Fyll:
Visp sammen kremost, snøfrisk, kesam, mascarponeost, sukker, og vaniljesukker med en håndvisp på lav hastighet til ostemassen blir luftig og glatt.
Visp egg og sukker til luftig eggedosis og rør dette inn i ostemassen. Hell massen i porsjonsformene (fyll til ca 1 cm nedfor kanten) og sett de inn i den forvarmede ovnen.
Stek kakene i 25–30 minutter ved 150 °C. Slå av ovnen og la kaken bli stående i ovnen med døren på gløtt i ca 20 minutter før de tas ut og settes til avkjøling.
Pynt med friske bær før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 30528)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er
vanskelig å tilberede
Kategori:
Ostekake
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-07-28
Oppdatert dato:2013-07-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift