Bunn
Knus kjeksen fint i en kjøkkenmaskin med kniv, og bland sammen med smøret som er smeltet. Trykk jevnt ut i en springform. Sett kaldt.
Mousse
Pisk fløte stiv. Legg gelatin i bløt i kaldt vann. Rør kremosten myk med sukker, vaniljesukker og limeskall. Varm opp 2 ss av blandingen forsiktig på svak varme, og løs opp gelatinen. Bland krem og kremostmasse, vend forsiktig inn gelatinblandingen, hakket Oreokjeks og til sist bringebær. Hell blandingen over kjeksbunnen og sett kaldt i 1 time
.
Topping
Ha rømme og sukker i en kjele. Varm opp under omrøring til blandingen holder ca. 50 °C. Hell blandingen forsiktig over ostekaken og avkjøl i min. 2 timer før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Freia
(Intern: 33069)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Ostekake Innlagt dato:2017-06-05
Oppdatert dato:2017-06-05