Fotograf:Freia En ostekake på browniesbunn, med karamell og deilig kremet Philadelphia-fyll, kan imponere de fleste. Denne tar litt tid, men med utgangspunkt i Freia Melkesjokolade Brownies kakemiks, blir det hele litt enklere.
Oppskriften inneholder 345 Kalorier, 33 g Karbo, 5 g Protein og 21 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Soya, Spor-av-egg, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Lag brownierøren som anvist på pakken - stek i smurt, rund springform på 24 cm i diameter i ca 25 minutter.
Avkjøl kakebunnen i formen. Sprut et tynt lag karamellsaus over browniebunnen.
Visp kremosten sammen med sukker og vaniljesukker i en bolle, og rør til slutt inn ett egg av gangen.
Fordel blandingen over browniesbunnen og stek på 175 grader i ca 35 minutter, til osteblandingen har satt seg. Pass på at ikke ostelaget blir brent.
Avkjøl kaken i formen, og før en kniv langs kanten på formen før du løsner springformen.
Ha karamellsaus over kaken i et sikk-sakkmønster rett før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Freia
(Intern: 33071)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Ostekake Innlagt dato:2017-06-05
Oppdatert dato:2017-06-05