Cherry Christmas





Cherry Christmas oppskrift.
Fotograf: Dansukker
Nydelig kake med kirsebærfyll. Bruk langpanne.

Oppskriften inneholder 296 Kalorier, 35 g Karbo, 4 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Cherry Christmas er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3stkegg
1,5dlDansukker Finkornet Sukker
0,75dlpotetmel
2sskakao
1tsbakepulver
250grkirsebær eller moreller, uten kjerne
1dlvann
2dlDansukker Syltesukker
1ssvaniljesukker
1krmmalt kanel

Trøffelfyll

300grmørk sjokolade
1,5dlkremfløte
2ssDansukker Melis
1ssvaniljesukker

Pynt

Dansukker Melis


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Cherry Christmas med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier295.894 107.01205.35Kcal
Protein3.8453.302.66gram
Karbohydrat35.40491.3624.57gram
Kostfiber2.8239.141.96gram
Fett14.81205.5710.28gram
Mettet fett8.48117.705.89gram
Salt0.202.740.14gram
Pris på oppskriftenKr 7.97Kr 110.63Kr 5.53.-
Hele oppskriften veier1 388 totalt1 388 pr porsj69 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 20 skiver

Start med å kutte kirsebærene/morellene i små biter. Ha bærbiter og vann i en kasserolle, og la koke under lokk i 10 minutter. Tilsett de andre ingrediensene og kok i 3–4 minutter til. Skum godt av. Avkjøl.
Sett ovnen på 250 °C. Dekk en langpanne, 30 x 40 cm, med smurt bakepapir.
Visp egg og sukker luftig. Bland potetmel med kakao og bakepulver, og sikt det ned i eggedosisen. Smør røren utover papiret i langpannen. Stekes midt i ovnen i 5 minutter. Strø litt sukker på kaken, og hvelv den på et matpapir eller bakepapir. Dra papiret av kaken. Legg over langpannen, og la kaken avkjøles.
Kok opp fløten. Bryt sjokoladen i små biter, og ha den i den varme fløten sammen med melisen og vaniljesukkeret. Rør til sjokoladen har smeltet. Settes i kjøleskap for å avkjøle.
Smør først trøffelen over kaken og deretter syltetøyet. Rull sammen. Sikt over litt melis før servering.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Dansukker
(Intern: 33439)
Tilberedningstid: 20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Kaker
Innlagt dato:2017-11-22
Oppdatert dato:2017-11-22
Lesere: 458 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærkake 2.Kirsebærkake 2.
Denne retten har 305,16 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,35 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 18,72 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,6.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kirsebærblomstens løfter.Kirsebærblomstens løfter.
Denne retten har 261,09 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,52 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 11,47 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,13.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Schwarzwälder Kirschtorte.Schwarzwälder Kirschtorte.
Denne retten har 376,13 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 29,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 25,97 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,59.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Cherry Christmas.Cherry Christmas.
Denne retten har 295,89 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 35,4 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,81 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.