Fotograf:Dansukker Nydelig kake med kirsebærfyll. Bruk langpanne.
Oppskriften inneholder 295 Kalorier, 35 g Karbo, 4 g Protein og 15 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Start med å kutte kirsebærene/morellene i små biter. Ha bærbiter og vann i en kasserolle, og la koke under lokk i 10 minutter. Tilsett de andre ingrediensene og kok i 3–4 minutter til. Skum godt av. Avkjøl.
Sett ovnen på 250 °C. Dekk en langpanne, 30 x 40 cm, med smurt bakepapir.
Visp egg og sukker luftig. Bland potetmel med kakao og bakepulver, og sikt det ned i eggedosisen. Smør røren utover papiret i langpannen. Stekes midt i ovnen i 5 minutter. Strø litt sukker på kaken, og hvelv den på et matpapir eller bakepapir. Dra papiret av kaken. Legg over langpannen, og la kaken avkjøles.
Kok opp fløten. Bryt sjokoladen i små biter, og ha den i den varme fløten sammen med melisen og vaniljesukkeret. Rør til sjokoladen har smeltet. Settes i kjøleskap for å avkjøle.
Smør først trøffelen over kaken og deretter syltetøyet. Rull sammen. Sikt over litt melis før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33439)
Tilberedningstid:
20-40 min
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2017-11-22
Oppdatert dato:2017-11-22