Fotograf:
Kylling.no
Kirsebærblomstens løfter inneholder
260 Kalorier,
33 g Karbo,
7 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Kirsebærblomstens løfter har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-gluten,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kirsebærblomstens løfter er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
4217 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærblomstens løfter med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 260.01 | 3 811.80 | 317.65 | Kcal |
Protein | 6.65 | 97.49 | 8.12 | gram |
Karbohydrat | 32.52 | 476.75 | 39.73 | gram |
Kostfiber | 0.86 | 12.61 | 1.05 | gram |
Fett | 11.29 | 165.51 | 13.79 | gram |
Mettet fett | 5.90 | 86.50 | 7.21 | gram |
Salt | 0.24 | 3.53 | 0.29 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.13 | Kr 75.21 | Kr 6.27 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 466 totalt | 1 466 pr porsj | 122 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 50,02 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Pisk egg og sukker til stiv eggedosis. Sikt sammen mel, bakepulver og kakao, og rør det forsiktig inn i eggedosisen. Stek i smurt form, 24 cm i diameter, ved 160 °C i ca. 45 minutter.
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter. Visp eggedosis av egg og sukker. Bland inn kirsebærsyltetøy. Bland så inn pisket kremfløte. Hell vannet fra gelatinplatene og løs dem opp i 1/2 dl kokende vann. Hell den oppløste gelatinen i blandingen med eggedosis, syltetøy og krem.
Del sukkerbrødet i tre lag og dynk dem med kirsebærlikør. Fyll kaken med fromasj. Dekk den med pisket krem og kle den med marsipan. Denne marsipanen er farget svakt rosa. Pynt kaken med kirsebærblomster av marsipan.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kylling.no
(Intern: 17905)
Kategori:
Kaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-06-02
Oppdatert dato:2004-06-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift