Fotograf:Dansukker Kirsebærkake 2 inneholder 305 Kalorier, 29 g Karbo, 4 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr Kirsebærkake 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Annonse
Kalorier og næringsinnhold i Kirsebærkake 2 med ingrediensene over!
Navn
Verdi pr 100 g
Verdi pr porsjon
Verdi pr stykke
Enhet
Kalorier
305.16
4 337.70
542.21
Kcal
Protein
4.40
62.54
7.82
gram
Karbohydrat
29.35
417.20
52.15
gram
Kostfiber
0.84
11.94
1.49
gram
Fett
18.72
266.10
33.26
gram
Mettet fett
7.91
112.44
14.05
gram
Salt
0.53
7.48
0.93
gram
Pris på oppskriften
Kr 5.60
Kr 79.60
Kr 9.95
.-
Hele oppskriften veier
1 421 totalt
1 421 pr porsj
178 pr stk
gram
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 8
stykker
Rør smør/margarin og muscovadorørsukker lett og luftig. Tilsett eggene. Bland de tørre ingrediensene, og vend dem inn i røren. Smør en springform, ca. 24 cm i diameter. Bland nøtter og demerarasukker, og strø i formen. Bre massen ut i formen, og stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter. Visp sammen crème fraîche, egg og sukker. Tilsett kirsebærene. Hell over i den forhåndsstekte bunnen. Senk ovnstemperaturen til 175 °C, og stek i ca. ytterligere 40 minutter. Avkjøl i formen. Sikt over litt melis før servering. Server gjerne en skje pisket krem til kaken.
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33858)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2018-04-11
Oppdatert dato:2018-04-13
Lesere: 737 totalt.