Fotograf:Dansukker
Kirsebærkake 2 inneholder 306 Kalorier, 29 g Karbo, 4 g Protein og 19 g Fett pr 100 gr Kirsebærkake 2 har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rør smør/margarin og muscovadorørsukker lett og luftig. Tilsett eggene. Bland de tørre ingrediensene, og vend dem inn i røren. Smør en springform, ca. 24 cm i diameter. Bland nøtter og demerarasukker, og strø i formen. Bre massen ut i formen, og stek midt i ovnen ved 200 °C i ca. 12 minutter. Visp sammen crème fraîche, egg og sukker. Tilsett kirsebærene. Hell over i den forhåndsstekte bunnen. Senk ovnstemperaturen til 175 °C, og stek i ca. ytterligere 40 minutter. Avkjøl i formen. Sikt over litt melis før servering. Server gjerne en skje pisket krem til kaken.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 33858)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Innlagt dato:2018-04-11
Oppdatert dato:2020-05-22
Lesere: 1252 totalt.