Oppskriften inneholder 375 Kalorier, 29 g Karbo, 5 g Protein og 26 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Pisk smør og sukker sammen til en jevn masse. Rør deretter eggeplommene inn i smørblandingen en etter en. Bland hvetemelet med kakaoen og bakepulveret og rør melblandingen inn i smør- og eggeblandingen. Pisk eggehvitene til skum og vend de stivt piskede hvitene i deigen.
Kaken bakes i en smurt springform i 35-40 minutter ved 190°C.
Når kaken er avkjølt, deles den i tre bunner ved å skjære gjennom kaken med en lang brødkniv. Du kan også bruke et stykke sytråd til å dele kaken med.
Nå skal fyllet til Schwarzwälder Kirschtorte forberedes.
Sil kirsebærene fra saften og fang saften opp i en kjele. Kok saften inn til den får en sirupskonsistens og bland den med kirsch snaps.
Så er du klar til å sette din Schwarzwälder Kirschtorte sammen.
Den første kakebunnen legges på et fat og pensles med den ferdige siruplaken. Deretter piskes kremfløten stiv. Smør kremfløten på kakebunnen og ta syltede kirsebær på.
Ta neste bunn og fortsett på samme måte. Husk å legge noen kirsebær til side til å pynte kaken med.
Til sist dekkes hele kaken med kremfløte, drysses med sjokoladespon og pyntes med resten av de syltede kirsebærene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:
Det Tyske Turistkontor
(Intern: 33834)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori:
Kaker Land:
Tyskland Innlagt dato:2018-04-05
Oppdatert dato:2018-04-13