Fotograf:
Kim Holthe
Denne oppskriften med saftig kongekrabbe passer godt som forrett til middagsselskapet. Stekt kongekrabbe med chili, hvitløk og ingefær er spennende og fantastisk godt. Oppskriften inneholder
43 Kalorier,
3 g Karbo,
6 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Gluten, Skalldyr, Soya, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Chilikongekrabbe med lime og koriander 1 er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2358 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Chilikongekrabbe med lime og koriander 1!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 42.76 | 99.46 | Kcal |
Protein | 6.10 | 14.19 | gram |
Karbohydrat | 3.39 | 7.89 | gram |
Kostfiber | 0.78 | 1.81 | gram |
Fett | 0.36 | 0.84 | gram |
Mettet fett | 0.01 | 0.02 | gram |
Salt | 1.69 | 3.92 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 12.45 | Kr 28.96 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 930 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,71 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Finhakk chili, hvitløk og ingefær.
Del kongekrabbebena først i 5 cm lange biter, og deretter på langs.
Varm litt olje i en panne, tilsett krabbe, chili, hvitløk og ingefær, og stek i ca. 30 sekunder mens du rører.
Tilsett en boks hakkede tomater, sweet chilisaus og soyasaus.
Kok opp og tilsett saften av en lime og grovhakket koriander rett før servering.
Tips: Dersom du bruker kokt kongekrabbe så skal den bare vendes raskt i chiliblandingen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30265)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Stekepanne
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-26
Oppdatert dato:2013-03-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift