Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème. revet tomat og soya vinaigrette



Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème, revet tomat og soya vinaigrette oppskrift.
Fotograf: Audun Aagre
Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème, revet tomat og soya vinaigrette inneholder 108 Kalorier, 1 g Karbo, 8 g Protein og 7 g Fett pr 100 gr
Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème, revet tomat og soya vinaigrette har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Skalldyr, Soya, Spor-av-Peanøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème, revet tomat og soya vinaigrette er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,8 poeng fra 4 lesere
Lesere: 8272 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grrenskåret kongekrabbe
Kajennepepper
Litt matolje
2stkavocadoer, modne
1sscrème fraiche
0,5feddhvitløk, presset
1stksitron, saften
2stkplommetomater
1ssgressløk, finhakket
2sssøt soya
2sssmør, brunet
Salt og pepper




Næringsdeklarasjon for Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème. revet tomat og soya vinaigrette!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier107.64256.30Kcal
Protein8.4520.12gram
Karbohydrat1.323.14gram
Kostfiber1.162.76gram
Fett7.3617.53gram
Mettet fett2.365.62gram
Salt1.383.28gram
Pris på oppskriftenKr 16.88Kr 40.19Kroner
Hele oppskriften veier952 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo4,9 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Vend kongekrabben i litt matolje. Ha på salt og pepper. Grilles i grillpanne til den er medium stekt. Deles i fine biter ved servering.
Skrap avokadoene ut av skallet med en skje. Tilsett resten av ingrediensene og kjør det hele til en glatt mos i en foodprocessor. Tomatene rives på et rivjern og legges i en sil over natten. Smak til med salt, pepper og gressløk. Bland soyaen med brunet smør. Serveres temperert.

Denne retten er kreert av Gunnar Hvarnes til Årets Kokk 2006.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Norges sjømatråd
(Intern: 22110)
Oppskriften er vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-05-31
Oppdatert dato:2006-05-31


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Chilikongekrabbe med lime og koriander 1.Chilikongekrabbe med lime og koriander 1.
Denne retten har 42,76 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 3,39 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,45.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème, revet tomat og soya vinaigrette.Grillet Norsk Kongekrabbe med avokadocrème, r.
Denne retten har 107,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,32 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 7,36 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 16,88.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.