Fotograf:
Frukt.no
Club sandwichen vår er fylt med masse snadder og er å regne som et fullverdig måltid. Salaten, tomatene og avocadoen gjør den saftig og frisk og så utrolig god. Oppskriften inneholder
196 Kalorier,
10 g Karbo,
12 g Protein og
12 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Club sandwich med grønnsaker og kylling er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4598 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Club sandwich med grønnsaker og kylling!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 195.66 | 1 325.79 | Kcal |
Protein | 11.57 | 78.40 | gram |
Karbohydrat | 10.08 | 68.30 | gram |
Kostfiber | 1.52 | 10.30 | gram |
Fett | 11.78 | 79.82 | gram |
Mettet fett | 3.43 | 23.24 | gram |
Salt | 0.66 | 4.48 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.89 | Kr 53.46 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 678 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 20,6 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Stek baconskivene til de er sprø. Legg dem på kjøkkenpapir.
Gni kyllingfilet inn med salt og pepper og stek i olje i middels varm stekepanne i 3-4 minutter på hver side.
Vask salatblader og tørk dem godt. Skjær tomat i skiver og skrell og skjær avocado i skiver.
Rist 3 brødskiver og legg dem utover ren benkeplate.
Smør majones på to skiver og legg salatblader oppå. Legg på to skiver bacon. Skjær kyllingfileten på skrått i skiver og legg på halvparten av kyllingen, to skiver hvitost og to skiver tomat.
Dryss over salt og pepper.
Monter sandwichen: Først den ene brødskiven med alt pålegget. Legg den andre skiven med pålegg oppå, og på toppen den tredje brødskiven.
Trykk godt ned slik at sandwichen holder seg sammen. Stikk en trepinne gjennom og pynt gjerne med noen cherrytomater eller oliven.
Om du ønsker, kan du skjære den i to slik at den blir lettere å spise.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Frukt.no
(Intern: 27727)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Smørbrød
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-10-22
Oppdatert dato:2010-10-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift