Crépes med kreps inneholder
163 Kalorier,
11 g Karbo,
5 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Crépes med kreps har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Crépes med kreps er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Crépes med kreps!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 162.71 | 232.02 | Kcal |
Protein | 4.55 | 6.49 | gram |
Karbohydrat | 10.75 | 15.33 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 0.96 | gram |
Fett | 11.13 | 15.87 | gram |
Mettet fett | 6.45 | 9.20 | gram |
Salt | 0.50 | 0.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.90 | Kr 6.99 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 141 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,42 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk sjalottløk, hvitløk og squash. Fres i panna 2-4 minutter på middels varme. Skrell sjøkrepsen. Du skal bare bruke halene. Hakk estragon, og strø halvparten over krepsehalene. Bland sennep og creme fraiche. Lag pannekakene:
Smelt smør. Ha egg, salt og honning i en stor bolle. Visp gradvis inn melet, deretter melken og smøret. For å sikre at det ikke er klumper, kan det være lurt å helle røren gjennom en metallsikt.
La røren stå en time. Konsistensen bør være tyktflytende, men ikke deigaktig. Det kan være du trenger litt melk.
Varm litt mør i en jernpanne og vent til det knitrer fint, men ikke la det bli for varmt slik at det ryker. Hell i omtrent 3-4 spiseskjeer røre i pannen og stek til oversiden er tørr. Snu den som best du kan og stek til den andre siden også har fått store brune fregner.
Stek krepsehalene i smør til de nesten er gjennomstekte, ca 3 minutter. Krydre med salt pepper. Legg til side. Varm creme fraiche-blandingen i panna. Legg grønnsaker og kreps i pannekaker, hell over saus og resten av estragon og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2155 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12620)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pannekaker
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.