Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Crépes med kreps oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Crépes med kreps



Crépes med kreps inneholder 163 Kalorier, 11 g Karbo, 5 g Protein og 11 g Fett pr 100 gr
Crépes med kreps har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Sennep, Skalldyr, Spor-av-lupiner, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Crépes med kreps er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 8 porsjoner

Pannekakerøre:

2stk storegg
0,5tssalt
Ca 1,5tshonning
2dlhvetemel
2,5dlmelk
50grusaltet smør
1dashsmør til steking
16stksjøkrepshaler eller scampi
2stksjalottløk
1stksquash
2feddhvitløk
2sssennep
8sscreme fraiche
4tsfersk estragon
nymalt pepper




Næringsdeklarasjon for Crépes med kreps!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier162.71232.02Kcal
Protein4.556.49gram
Karbohydrat10.7515.33gram
Kostfiber0.670.96gram
Fett11.1315.87gram
Mettet fett6.459.20gram
Salt0.500.72gram
Pris på oppskriftenKr 4.90Kr 6.99Kroner
Hele oppskriften veier1 141 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk sjalottløk, hvitløk og squash. Fres i panna 2-4 minutter på middels varme. Skrell sjøkrepsen. Du skal bare bruke halene. Hakk estragon, og strø halvparten over krepsehalene. Bland sennep og creme fraiche. Lag pannekakene:

Smelt smør. Ha egg, salt og honning i en stor bolle. Visp gradvis inn melet, deretter melken og smøret. For å sikre at det ikke er klumper, kan det være lurt å helle røren gjennom en metallsikt.

La røren stå en time. Konsistensen bør være tyktflytende, men ikke deigaktig. Det kan være du trenger litt melk.

Varm litt mør i en jernpanne og vent til det knitrer fint, men ikke la det bli for varmt slik at det ryker. Hell i omtrent 3-4 spiseskjeer røre i pannen og stek til oversiden er tørr. Snu den som best du kan og stek til den andre siden også har fått store brune fregner.

Stek krepsehalene i smør til de nesten er gjennomstekte, ca 3 minutter. Krydre med salt pepper. Legg til side. Varm creme fraiche-blandingen i panna. Legg grønnsaker og kreps i pannekaker, hell over saus og resten av estragon og server.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12620)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pannekaker
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere: 2088 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.