Fotograf:
Knut Pettersen
Dampet asparges med Hollandaisesaus inneholder
215 Kalorier,
1 g Karbo,
2 g Protein og
22 g Fett pr 100 gr
Dampet asparges med Hollandaisesaus har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Spor-av-sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampet asparges med Hollandaisesaus er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11368 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampet asparges med Hollandaisesaus!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 214.88 | 856.40 | Kcal |
Protein | 2.38 | 9.49 | gram |
Karbohydrat | 1.39 | 5.54 | gram |
Kostfiber | 1.26 | 5.02 | gram |
Fett | 21.92 | 87.36 | gram |
Mettet fett | 13.42 | 53.49 | gram |
Salt | 0.29 | 1.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 7.21 | Kr 28.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 594 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 2,58 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Grønn og hvit asparges skrelles og kokes hver for seg, i godt saltet vann med litt sukker,
til de begynner å bli møre.
Koketid grønn asparges: ca. 3 min.
Koketid hvit asparges: ca. 5 min.
Hollandaisesaus
Bland eddik og pepper og redusér blandingen til det er nesten tørt. Tilsett vann.
Reduksjonen blandes i eggeplommene. Piskes over vannbad i ca 4-8 min til eggeplommene
tykner og har fått et volum 3-6 ganger sin opprinnelige størrelse. Tilsett smør litt
etter litt. Smak til med sitron og salt og pepper.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Bama
(Intern: 14850)
Kategori:
Kokt/dampet
Diett/allergi:
Vegetarmat
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-07-25
Oppdatert dato:2003-07-25
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift