Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Laks med voksbønner. asparges. sprø risnudler oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Laks med voksbønner. asparges. sprø risnudler



Laks med voksbønner, asparges, sprø risnudler oppskrift.
Fotograf: Rosemarie Rodriguez
Fantastisk god rett. Og så fikk vi brukt voksbønnene våre fra hagen. Vi brukte også bare kokte nudler.

Oppskriften inneholder 147 Kalorier, 6 g Karbo, 11 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener Egg, Fisk, Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Laks med voksbønner, asparges, sprø risnudler er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1bunt(er)Persille
100grSpinat
2stkEggeplomme
1tsSennep
1tsEddik
1ssSitron juice
1dashSalt
1dashPepper
800grLaks i flieter
100grVoksbønner
150grAsparges, grønn
400grkokte Nudler
Olje til å steke i




Næringsdeklarasjon for Laks med voksbønner. asparges. sprø risnudler!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier146.95604.41Kcal
Protein10.9244.91gram
Karbohydrat6.2425.67gram
Kostfiber0.773.17gram
Fett8.5335.08gram
Mettet fett1.656.79gram
Salt0.160.65gram
Pris på oppskriftenKr 12.74Kr 52.40Kroner
Hele oppskriften veier1 645 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Salsa Verde
Forvell persille og spinat i kokende vann, 2 minutter. Legg de i iskaldt vann til kjøling. Vri de i et handkle. Rør de til en myk konsistens og sil av vannet. Visp eggeplommer, salt og sennep. Tilsett forsiktig hvitvineddik under røring. Rør tilslutt inn persille/spinat pastaen, salt/pepper og sitronsaft. Salsa Verde kan oppbevares i kjøleskap en uke.

Laks, bønner og asparges
Stek laksen godt på begge sider. Smak til med salt/pepper. Kok bønner og asparges mør i vann (men likevel til å bite i). Fres de kokte nudlene 10 sekunder i olje og la de tørke på papir.

Servering
Arranger grønnsaker på serveringsfat med sprø risnudler og laks toppen. Pynt med litt Salsa Verde i en sirkel rundt og legg på fersk miriam.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Diabetes info
(Intern: 1551)
Tilberedningstid: 25 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-08-29
Oppdatert dato:2013-08-29
Lesere: 4699 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Laks med voksbønner, asparges, sprø risnudler.Laks med voksbønner, asparges, sprø risnudler.
Denne retten har 146,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 6,24 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,53 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,74.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Dampet asparges med Hollandaisesaus.Dampet asparges med Hollandaisesaus.
Denne retten har 214,64 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 1,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 21,92 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.