Dampet fisk i bananblader inneholder
145 Kalorier,
17 g Karbo,
7 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Dampet fisk i bananblader har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sesam,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dampet fisk i bananblader er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
6674 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dampet fisk i bananblader!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 144.54 | 124.02 | Kcal |
Protein | 7.33 | 6.29 | gram |
Karbohydrat | 17.49 | 15.01 | gram |
Kostfiber | 0.67 | 0.57 | gram |
Fett | 4.88 | 4.19 | gram |
Mettet fett | 4.50 | 3.86 | gram |
Salt | 1.01 | 0.87 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 28.31 | Kr 24.29 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 858 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 48,4 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1) Skjær bananbladene i firkanter på 10x10 cm og lag et snitt på 3 cm inn mot midten fra hvert hjørne. Brett inn hjørnene og stift dem sammen og/eller knytt en snor rundt for å forme en skål. skjær hjørnene pent om nødvendig.
2) Rør forsiktig sammen fisk, karripasta og kokoskrem i en bolle. Legg skjeer av fiskeblandingen i hver bananbladskål.
3) Kle en bambusdampskål med ekstra store banan- eller kålblader og legg skålene i kurven. Dryss litt strimlet kål og drypp litt fiskesaus over hvert fiskestykke. Sett kurven i en wol med småkokende vann og damp under lokk i ca. 7min. Drypp limesaft og søt chilisaus over. Server straks drysset med hakket chili.
Tips: Fisken kan dampes i folieskåler i steden for bananblader.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Elsa's hjemmeside
(Intern: 16474)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Thailand
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-11-24
Oppdatert dato:2003-11-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift