Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dansk levergryte oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dansk levergryte



Dansk levergryte inneholder 96 Kalorier, 8 g Karbo, 5 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Dansk levergryte har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dansk levergryte er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
400grkalv- eller storfelever
Ca 2,5sshvetemel
0,5tssalt
1dashnykvernet pepper
50grsmør
2stkløk
4stktomater
2,5dlhusholdningsfløte
0,5tskarri
sukkerkulør
200graspargesbønner
4porsjon(er)poteter




Næringsdeklarasjon for Dansk levergryte!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier96.34555.75Kcal
Protein4.9028.27gram
Karbohydrat8.0846.61gram
Kostfiber1.066.11gram
Fett4.7027.11gram
Mettet fett2.6315.17gram
Salt0.221.26gram
Pris på oppskriftenKr 4.41Kr 25.44Kroner
Hele oppskriften veier2 307 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Skyll og rens leveren før du skjærer den i skiver. Vend skivene i mel blandet med salt og pepper. Brun smøret i stekepannen og stek leveren i tre minutter på hver side. Hold den varm i en gryte.

Nå skreller du løkene og skjærer dem i skiver. Forvell tomatene i kokende vann til de slipper skinnet, og skjær de flådde tomatene i båter. Surr løken og tomatbåtene i resten av stekesmøret og ha blandingen over i levergryten. Kok ut stekepannen med fløte, karri og sukkerkulør. Smak til med salt og pepper og hell sausen over i gryten. Tilsett nykokte bønner.

Dansk levergryte serveres med kokte poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2563)
Kategori: Gryterett
Land: Danmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-27
Oppdatert dato:2002-11-27
Lesere: 4515 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.