Dansk sjokoladekake inneholder
406 Kalorier,
30 g Karbo,
7 g Protein og
28 g Fett pr 100 gr
Dansk sjokoladekake har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dansk sjokoladekake er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,6 poeng fra 5 lesere
Lesere:
12423 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Dansk sjokoladekake med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 405.85 | 4 291.74 | 357.65 | Kcal |
Protein | 7.28 | 76.98 | 6.42 | gram |
Karbohydrat | 30.07 | 317.98 | 26.50 | gram |
Kostfiber | 2.63 | 27.81 | 2.32 | gram |
Fett | 27.91 | 295.14 | 24.59 | gram |
Mettet fett | 5.19 | 54.88 | 4.57 | gram |
Salt | 0.55 | 5.82 | 0.49 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.65 | Kr 70.32 | Kr 5.86 | .- |
Hele oppskriften veier | 1 057 totalt | 1 057 pr porsj | 88 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 29,63 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 12
stykker
Margarin og sukker røres hvitt. Rør i eggene, ett av gangen.
Bland i mel, bakepulver, vaniljesukker og hasselnøtter. Tilsett sjokoladen, som er smeltet i det kokende vannet.
Hell røren i en godt smurt rund kakeform eller en liten langpanne.
Stek kaken ved 175ºC i ca 40 minutter.
Kilde: Forbrukerrådet
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Kristin Leira
(Intern: 901)
Kategori:
Langpannekake
Diett/allergi:
Glutenfri
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-05-28
Oppdatert dato:2002-05-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift