Fotograf:
Dansukker
Dessert i glass inneholder
209 Kalorier,
20 g Karbo,
1 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Dessert i glass har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dessert i glass er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dessert i glass!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 208.53 | 234.34 | Kcal |
Protein | 1.47 | 1.65 | gram |
Karbohydrat | 20.40 | 22.92 | gram |
Kostfiber | 2.64 | 2.97 | gram |
Fett | 12.70 | 14.27 | gram |
Mettet fett | 8.01 | 9.00 | gram |
Alkohol | 0.21 % | | | |
Salt | 0.03 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.79 | Kr 11.00 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 450 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll bjørnebærene. Miks/mos bærene. Kok opp bær og gelésukker. Visp fløten stiv sammen med gelésukker og vaniljesukker.
Ha to spiseskjeer eggelikør i hvert av de fire glassene. Fordel deretter bjørnebærmosen i glassene. Til slutt legges fløten i glassene. Pynt med et bjørnebær. Server umiddelbart.
Bjørnebærene kan byttes ut med andre bær, for eksempel solbær eller blåbær.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
11662 totalt.
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Dansukker
(Intern: 27014)
Tilberedningstid:
25 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2010-05-03
Oppdatert dato:2010-05-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift