Fotograf:Dansukker Eggetoddy à la bjørnebær er en spennende dessert på de voksnes julebord. Fordel eggetoddy og bjørnebærkompott i fine glass, og pynt med bjørnebær etter egen smak.
Kok bær, vann og sukker i en kasserolle i 1 min. Hell kompotten i 4 glass. Sett i kjøleskap.
Visp eggeplommer, sukker og mascarpone. Tilsett limoncello, og bland til en kremet blanding.
Visp fløten og vend den inn i eggedosisen. Vend kremen og fordel den i glassene med kompott. Pynt med bjørnebær og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Dansukker
(Intern: 35133)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2020-06-17
Oppdatert dato:2020-06-17