Duppe inneholder
188 Kalorier,
10 g Karbo,
7 g Protein og
13 g Fett pr 100 gr
Duppe har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Duppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6319 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Duppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 188.01 | 787.76 | Kcal |
Protein | 7.21 | 30.21 | gram |
Karbohydrat | 9.97 | 41.77 | gram |
Kostfiber | 0.11 | 0.46 | gram |
Fett | 13.23 | 55.43 | gram |
Mettet fett | 6.12 | 25.64 | gram |
Salt | 0.21 | 0.89 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 4.82 | Kr 20.20 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 419 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 21,21 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Hakk osten. Bland ost, mel og melk i en kjele. Kok opp under omrøring. La duppen trekke i 5 minutter eller til osten har smeltet.
Stek flesket. Flesket kan serveres for seg eller blandes i duppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9528)
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Land:
Norge
Fylke:
Ukjent
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift