Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dyrefilet i rødvinsaus oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dyrefilet i rødvinsaus



Dyrefilet i rødvinsaus inneholder 90 Kalorier, 2 g Karbo, 12 g Protein og 3 g Fett pr 100 gr
Dyrefilet i rødvinsaus har beregnet å ha følgende allergener Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dyrefilet i rødvinsaus er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
1,5kgutbenet dyrerygg
2stkløk
Ca 3,5stkgulrøtter
Ca 3,5sssmør eller margarin
1dashsalt
1stang(stenger)persille
Ca 5stkenerbærIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
2,5dlvann eller kraft
Ca 3,5dlrødvin
Ca 1,5tsmaizena
Ca 0,5dlfløte




Næringsdeklarasjon for Dyrefilet i rødvinsaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier89.83421.34Kcal
Protein11.8355.49gram
Karbohydrat1.637.65gram
Kostfiber0.502.35gram
Fett2.9013.60gram
Mettet fett1.959.15gram
Alkohol1.27 %
Salt0.160.73gram
Pris på oppskriftenKr 13.83Kr 64.87Kroner
Hele oppskriften veier2 814 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rens kjøttet for hinner og sener. Surr det om nødvendig.

Rens løk og gulrøtter og skjær dem i skiver.

Brun kjøtt og grønnsaker i gryte.

Dryss på salt og tilsett persille og enerbær.

Hell på en blanding av vann eller kjøttkraft og vin.

La kjøttet surre under lokk til det er mørt. Er kjøttet av god kvalitet og av ungt dyr, må det være lett rosa inni, ca 1 time.

Sil sjyen eller la grønnsakene være i. Jevne den med maisennamel rørt ut i litt kaldt vann. Smak sausen til med krydder og fløte.

Hell noe av sausen over kjøttet ved servering, og server resten ved siden av sammen med kokte poteter og fløte.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 10795)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-03
Oppdatert dato:2003-05-03
Lesere: 2618 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.