Dyreragout av elg inneholder
70 Kalorier,
5 g Karbo,
9 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Dyreragout av elg har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Dyreragout av elg er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6903 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Dyreragout av elg!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 70.18 | 473.54 | Kcal |
Protein | 8.92 | 60.19 | gram |
Karbohydrat | 4.68 | 31.58 | gram |
Kostfiber | 0.42 | 2.83 | gram |
Fett | 1.66 | 11.20 | gram |
Mettet fett | 0.75 | 5.06 | gram |
Salt | 1.26 | 8.52 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.62 | Kr 71.66 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 350 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 26,67 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kjøttet vendes i mel, salt og pepper og brunes i jerngryten av flere omganger. Løkene pilles og skjæres i båter, deretter løk, laurbærblad, einerbærene og buljong has i gryten.
Retten kokes nå under lokk ved svak varme, inntil kjøttet er mørt, tar ca. 45 min.
Retten serveres med potetmos og tyttebærgele.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 21291)
Kategori:
Gryterett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-01-02
Oppdatert dato:2006-01-02
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift