Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Dyrerygg-medaljonger oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Dyrerygg-medaljonger



Dyrerygg-medaljonger inneholder 139 Kalorier, 4 g Karbo, 13 g Protein og 6 g Fett pr 100 gr
Dyrerygg-medaljonger har beregnet å ha følgende allergener Melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-sennep,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Dyrerygg-medaljonger er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
4skive(r)dyrerygg (uten ben) a ca 150 g
1tssalt
0,5tspepper
1tspaprikapulver
2sssmør
1stkløk
2ssmango-chutney
2glasskonjakk
2sspersille, klippet
4ssrømme




Næringsdeklarasjon for Dyrerygg-medaljonger!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier139.36348.45Kcal
Protein13.4533.63gram
Karbohydrat3.558.88gram
Kostfiber0.531.33gram
Fett5.8214.55gram
Mettet fett3.759.38gram
Alkohol2.56 %
Salt0.952.37gram
Pris på oppskriftenKr 18.36Kr 45.91Kroner
Hele oppskriften veier1 000 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Klapp dyremedaljongene flate med hånden. Gni dem med salt, pepper og paprikapulver.

Brun medaljongene ved ikke for sterk varme på begge sider. De skal være friskt brune, men må gjerne være saftige og rosa inni.

Ta dem opp av pannen og brun finsnittet løk, tilsett mango-chutney og la det bli varmt.

Legg medaljongene tilbake i pannen. Hell konjakk over og tenn på. Når flammene har dødd ut, helles rømme og persille i pannen. Varm det hele et par minutter. Total steketid ca 10 min.

Server dyremedaljongene rykende varme med ristede kantareller eller annen sopp, råstekte poteter og rømmesausen.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11015)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Stekepanne
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-04
Oppdatert dato:2003-05-04
Lesere: 1736 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.