Fotograf:
Kristin Vigander
Eddiksyltede gresskar inneholder
116 Kalorier,
27 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Eddiksyltede gresskar har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Eddiksyltede gresskar er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
5937 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Eddiksyltede gresskar!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 116.04 | 2 215.78 | Kcal |
Protein | 0.65 | 12.41 | gram |
Karbohydrat | 27.26 | 520.53 | gram |
Kostfiber | 1.66 | 31.70 | gram |
Fett | 0.12 | 2.29 | gram |
Mettet fett | 0.06 | 1.15 | gram |
Salt | 0.00 | 0.06 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.17 | Kr 60.53 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 910 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 93,96 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skrell og rens gresskaret, skjær det i terninger.
Gi alle ingrediensene til laken et oppkok. Legg terninger av gresskar i og kok til de er blanke og så vidt møre.
Ta gresskaret opp av laken. Kok denne inn ca 15 minutter.
Legg gresskar på krukke eller glass, hell laken kokende over. Bindes til med det samme.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9436)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift