Fotograf:
Knut Pettersen
Syltet gresskar 2 inneholder
60 Kalorier,
13 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Syltet gresskar 2 har beregnet å ha følgende allergener
Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Syltet gresskar 2 er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
7009 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Syltet gresskar 2!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 60.44 | 3 696.69 | Kcal |
Protein | 0.79 | 48.32 | gram |
Karbohydrat | 12.69 | 776.16 | gram |
Kostfiber | 2.09 | 127.83 | gram |
Fett | 0.26 | 15.90 | gram |
Mettet fett | 0.12 | 7.34 | gram |
Salt | 0.00 | 0.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.44 | Kr 210.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 6 116 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 83,98 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask og skrell gresskarene, del dem på langs, ta ut kjernene, og del hvert gresskar over på midten igjen i fire stykker. Legg gresskarstykkene i en bolle, hell over vann og eddik og la det stå kaldt i 1 døgn.
Sil eddiklaken over i en kjele, tilsett sukker, samt krydderet som er knyttet inn i en liten gaspose. Gi det hele et oppkok. Legg i gresskarstykkene, et par om gangen og la dem småkoke til de er møre og klare.
Ta opp gresskarene, avkjøl dem og skjær dem i terninger. La laken koke videre uten lokk i ca 15 minutter. Legg terningene over i et rent varmt glass eller krukke.
Skum laken godt, ta opp krydderposen, men ta vare på den. Hell laken over gresskarene i glasset.
Etter en ukes tid siles igjen laken av og den kokes på nytt opp sammen med krydderposen. Avkjøl laken og hell den over gresskarene som må dekkes fullstendig. Legg små dillkvister i glasset sammen med gresskarene.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 9468)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Hermetisering
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift