Syltet gresskar 2



Syltet gresskar 2 oppskrift.
Fotograf: Knut Pettersen
Syltet gresskar 2 inneholder 60 Kalorier, 13 g Karbo, 1 g Protein og 0 g Fett pr 100 gr
Syltet gresskar 2 har beregnet å ha følgende allergener Sennep, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Syltet gresskar 2 er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere: 7009 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
4kggresskar

Lake:

0,5litereddik, 12%
7dlvann
700grsukker (ca 8 dl)
4stkmuskatblommer, hele
3stkingefær, hel
1tshel hvit pepper
2tshele sennepsfrø
dill




Næringsdeklarasjon for Syltet gresskar 2!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier60.443 696.69Kcal
Protein0.7948.32gram
Karbohydrat12.69776.16gram
Kostfiber2.09127.83gram
Fett0.2615.90gram
Mettet fett0.127.34gram
Salt0.000.13gram
Pris på oppskriftenKr 3.44Kr 210.40Kroner
Hele oppskriften veier6 116 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo83,98 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Vask og skrell gresskarene, del dem på langs, ta ut kjernene, og del hvert gresskar over på midten igjen i fire stykker. Legg gresskarstykkene i en bolle, hell over vann og eddik og la det stå kaldt i 1 døgn.

Sil eddiklaken over i en kjele, tilsett sukker, samt krydderet som er knyttet inn i en liten gaspose. Gi det hele et oppkok. Legg i gresskarstykkene, et par om gangen og la dem småkoke til de er møre og klare.

Ta opp gresskarene, avkjøl dem og skjær dem i terninger. La laken koke videre uten lokk i ca 15 minutter. Legg terningene over i et rent varmt glass eller krukke.

Skum laken godt, ta opp krydderposen, men ta vare på den. Hell laken over gresskarene i glasset.

Etter en ukes tid siles igjen laken av og den kokes på nytt opp sammen med krydderposen. Avkjøl laken og hell den over gresskarene som må dekkes fullstendig. Legg små dillkvister i glasset sammen med gresskarene.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9468)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-28
Oppdatert dato:2003-04-28


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Syltede gresskar.Syltede gresskar.
Denne retten har 69,71 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15,34 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,23 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2,97.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltet gresskar 2.Syltet gresskar 2.
Denne retten har 60,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,69 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,26 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,44.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Syltet gresskar 3.Syltet gresskar 3.
Denne retten har 138,82 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 32,96 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,16 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,53.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Eddiksyltede gresskar.Eddiksyltede gresskar.
Denne retten har 116,04 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,26 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,17.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.