Fotograf:
Alf Börjesson
Ansjos er et smaksrikt produkt av brisling og passer perfekt sammen med egg. Denne retten gjør seg lekker på tapasbordet, eller som en spennende forrett. Oppskriften inneholder
156 Kalorier,
3 g Karbo,
12 g Protein og
10 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Egg med ansjos er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
3704 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Egg med ansjos!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 155.52 | 141.43 | Kcal |
Protein | 11.79 | 10.72 | gram |
Karbohydrat | 3.49 | 3.17 | gram |
Kostfiber | 0.04 | 0.04 | gram |
Fett | 10.48 | 9.53 | gram |
Mettet fett | 3.17 | 2.88 | gram |
Salt | 1.75 | 1.59 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.73 | Kr 9.76 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 364 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 8,97 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok egg i 9 minutter, skyll under kaldt vann, skrell og del i to.
Ta eggeplommen forsiktig ut og mos sammen med ansjosfilet og kesam.
Rør inn finhakket dill og smak til med kajennepepper.
Fyll mosen i eggene og server.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 30239)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-03-05
Oppdatert dato:2013-03-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift