Fotograf:
Eksportutvalget for fisk (EFF)
Ansjos er et smaksrikt produkt av brisling og passer perfekt sammen med egg. Denne retten gjør seg lekker på tapasbordet, eller som en spennende forrett. Oppskriften inneholder
166 Kalorier,
5 g Karbo,
12 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Fisk, Melk, Spor-av-nøtter,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ansjos og egg som smårett er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3123 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ansjos og egg som smårett!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 166.47 | 184.68 | Kcal |
Protein | 11.92 | 13.22 | gram |
Karbohydrat | 5.04 | 5.59 | gram |
Kostfiber | 0.04 | 0.04 | gram |
Fett | 10.95 | 12.15 | gram |
Mettet fett | 3.14 | 3.48 | gram |
Salt | 2.67 | 2.96 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 13.80 | Kr 15.31 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 444 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 12,11 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Kok egg i 9 minutter, skyll under kaldt vann, skrell og del i to.
Ta eggeplommen forsiktig ut og mos sammen med ansjosfilet og kesam.
Rør inn finhakket dill eller persille i mosen og smak til med kajennepepper eller tabasco.
Fyll mosen i eggene og pynt med grønt.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Norges sjømatråd
(Intern: 29200)
Tilberedningstid:
20 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Forrett
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2012-04-24
Oppdatert dato:2012-04-24
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift