Einerbærøl (øl av bruselåg) fra Brandval inneholder
21 Kalorier,
5 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Einerbærøl (øl av bruselåg) fra Brandval har beregnet å ha følgende allergener
Gluten, Spor-av-nøtter, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Einerbærøl (øl av bruselåg) fra Brandval er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,7 poeng fra 3 lesere
Lesere:
8410 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Einerbærøl (øl av bruselåg) fra Brandval med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 20.90 | 5 548.17 | 221.93 | Kcal |
Protein | 0.02 | 5.31 | 0.21 | gram |
Karbohydrat | 5.20 | 1 380.41 | 55.22 | gram |
Kostfiber | 0.01 | 2.65 | 0.11 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.00 | 0.66 | 0.03 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 0.12 | Kr 31.86 | Kr 1.27 | .- |
Hele oppskriften veier | 26 546 totalt | 26 546 pr porsj | 1 062 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 99,52 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 25
liter
Kok og sil einerlågen, avkjøl den til 30 - 35 grader C. Kok opp humla med litt av lågen og sil den fra. Tilsett humleavkok, sirup, sukker og farge. Løs opp gjæren i litt av lågen og tilsett den. Dekk til ølkjelen og sett den lunt, slik at brygget holder seg lunkent. La det stå til neste dag. Tappes da på rene flasker eller tønne hvis stor porsjon.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18127)
Kategori:
Ølbrygging
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-21
Oppdatert dato:2004-06-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift