Eksklusiv dessertiskake





Eksklusiv dessertiskake inneholder 406 Kalorier, 38 g Karbo, 6 g Protein og 22 g Fett pr 100 gr
Eksklusiv dessertiskake har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-egg, Spor-av-gluten, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Eksklusiv dessertiskake er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
200grhavrekjeks , i smuler
60grmeierismør , smeltet
2sslys sirup

isfyll:

5stkgelatin plater
8stkeggeplomme
2,5dlmelis
1,5dllikør eller cognac
2dlkremfløte
200grkokesjokolade
0,25dlvann

pynt:

1ssfrisk sitronmelisse eller frisk basilikum


Annonse



Kalorier og næringsinnhold i Eksklusiv dessertiskake med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier406.184 732.40591.55Kcal
Protein5.5264.318.04gram
Karbohydrat38.41447.5155.94gram
Kostfiber1.8721.792.72gram
Fett22.29259.7032.46gram
Alkohol3.73 %43.465.43gram
Mettet fett12.02140.0517.51gram
Salt0.293.430.43gram
Pris på oppskriftenKr 12.28Kr 143.07Kr 17.88.-
Hele oppskriften veier1 165 totalt1 165 pr porsj146 pr stk gram

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 8 stykker

Bland kjeks-smuler, smør og sirup til en jevn masse. Trykk kjeksblandingen ut i en smurt form og stek bunnen.

La gelatinplatene ligge i kaldt vann ca. 5 minutter. Visp eggeplommer og melis til luftig eggedosis. Klem vannet av gelatinen og smelt den i 1/4 dl kokende vann. Bland smeltet sjokolade med gelatinen og ha i cognac eller likør. Visp kremfløten og bland krem med gelatinblandingen og fold forsiktig inn eggedosisen. Iskremen kan gjerne være litt "Marmorert".

Hell kremen over kakebunnen og la den stivne i fryseboksen. Ta iskaken ut av fryseren ca. 1/2 time før den skal serveres. Pynt med pene grønne blader.

Rund kakeform, 22-24 cm i diameter (til en kake på 8-10 porsjoner).

I stekeovnen ved 175 grader i ca. 10 minutter

Mer info

Forfatter:
Kilde: Melk.no
(Intern: 18558)
Kategori: Iskrem/sorbet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2004-10-15
Oppdatert dato:2004-10-15
Lesere: 2566 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Hjemmelaget vaniljeis.Hjemmelaget vaniljeis.
Denne retten har 208,32 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 15 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 14,68 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,29.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sjoko-/kokosiskake.Sjoko-/kokosiskake.
Denne retten har 411,67 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 33,91 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 28,07 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 6,78.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Vaniljeis med salt karamell.Vaniljeis med salt karamell.
Denne retten har 264,93 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 22,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 17,73 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,31.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Iskrem med kokos og pasjonsfrukt.Iskrem med kokos og pasjonsfrukt.
Denne retten har 361,44 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,18 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 22,58 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 28,87.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Kesamis.Kesamis.
Denne retten har 152,28 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 7,43 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 10,04 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 5,46.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.