Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Elgsuppe oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Elgsuppe



Elgsuppe inneholder 119 Kalorier, 4 g Karbo, 17 g Protein og 4 g Fett pr 100 gr
Elgsuppe har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Elgsuppe er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1,5kgelgkjøtt delt i biter
2stkløker delt i små biter
1stkgulrot i små biter
5sssmør
8sshvetemel
1tssitronsaft
sherry
1dashsalt
1dashpepper




Næringsdeklarasjon for Elgsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier119.04611.03Kcal
Protein16.7686.03gram
Karbohydrat3.6918.94gram
Kostfiber0.532.72gram
Fett4.0220.63gram
Mettet fett2.2411.50gram
Salt0.180.90gram
Pris på oppskriftenKr 19.76Kr 101.43Kroner
Hele oppskriften veier2 053 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Kjøttet brunes i halvparten av smøret sammen med løk og gulrot. Slå kokende vann over. Tilsett salt og pepper. la alt surre ved svak varme i 2-3 timer eller til kjøttet er mørt.
Ta opp kjøttet og sil kraften, smelt resten av smøret, brun litt mel og spe med kraften. Kok i ca 10 minutter. Tilsett så litt sitronsaft og sherry etter smak. Evt smak til med mer salt og pepper.
Legg kjøttet i en suppeterrin og slå over suppen. Kan drysses med persille.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2379)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Telemark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-11-17
Oppdatert dato:2002-11-17
Lesere: 12630 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.