Fotograf:
Melk.no
Iskake er perfekt på en varm sommerdag eller når du skal ha gjester. Lag bunnen ferdig og legg på is og pynt like før servering. Oppskriften inneholder
218 Kalorier,
25 g Karbo,
4 g Protein og
11 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har følgende allergener
Egg, Melk, Nøtter, Spor-av-gluten, Spor-av-nøtter, Spor-av-Peanøtter, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Enkel iskake med mandelbunn er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 3 lesere
Lesere:
6793 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Enkel iskake med mandelbunn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 218.37 | 388.70 | Kcal |
Protein | 4.17 | 7.42 | gram |
Karbohydrat | 25.00 | 44.50 | gram |
Kostfiber | 0.58 | 1.03 | gram |
Fett | 11.17 | 19.88 | gram |
Mettet fett | 5.44 | 9.68 | gram |
Salt | 0.12 | 0.21 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.19 | Kr 3.90 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 424 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 45,79 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Mal mandlene. Visp eggehvitene halvstive før melis tilsettes gradvis under videre visping.
Vend den stive marengsen inn i de malte mandlene.
Kle en brødform 1,5/2 liter. Med bakepapir i bunnen og oppover kortsidene og hell mandelmassen i formen. Fordel massen jevnt. Stekes ved 160 °C i 20 minutter.
Avkjøl bunnen.
Legg bunnen på et kakefat
Velv isen på en skjærefjør og del den i to. Del den så i skiver på ca 1 – 1,5 cm.
Legg skivene på mandelbunnen.
Pynt etter ønske. F. eks sjokoladesaus, karamellsaus, sjokolade, tutti frutti og lignende
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Melk.no
(Intern: 27954)
Tilberedningstid:
40 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Dessert
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2013-07-29
Oppdatert dato:2013-07-29
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift