Fotograf:Matprat.no Hva gjør du når resten av isen er i ferd med å smelte og du vet at i morgen kommer en ny ladning gjester? Jo, blander den halvsmeltede isen med fryste bær og kakesmuler, og lager din helt egen dessertvariant!
Oppskriften inneholder 108 Kalorier, 13 g Karbo, 2 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr Oppskriften har følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-nøtter, Spor-av-soya, Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bland halvtint iskrem og frosne bær og ha alt i en form. Sett i fryseren i minst 3 timer. Om isen var veldig tint, bør du røre i massen innimellom for å forhindre at det dannes iskrystaller.
Ta isen ut av fryseren og sett den i kjøleskapet i ca 20 minutter før servering.
Form kuler av isen og plasser på kakene. Pynt med friske bær og server med en gang.
Ikke vær redd for å prøve andre smakskombinasjoner i isen. Sjokolade, kanskje noen biter hakket konfekt, karamell, sterk kaffe, likør eller konjakk – alt går i isen!! Med litt friske bær eller en fruktsalat blir det garantert en dessert som vekker begeistring.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matprat.no
(Intern: 34854)
Tilberedningstid:
10-20 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Dessert Innlagt dato:2019-11-27
Oppdatert dato:2019-11-27